EDAN Sportprijzen. De goedkoopste in Brabant!! 

Online sportprijzen bestellen: kies, klik, verstuur en klaar!

Inmiddels is het u wel duidelijk dat EDAN u veel, heel veel te bieden heeft. En intussen weet u ook dat het EDAN om uitstekende producten, een goede service en lage kosten gaat. EDAN maakt het u nóg comfortabeler: vanaf nu kunt u ook online sportprijzen bestellen.

Via een speciaal bestelformulier geeft u de gewenste soort prijs op (trofee, beker, bord, plaquette of rozet), het materiaal (standaard, glas of combinatie van materialen), de kleur, de grootte, de hoeveelheid en de te graveren tekst. Kies, klik, verstuur en klaar!

Online sportprijzen bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Vergeet niet uw eigen gegevens juist en volledig in te vullen, zodat EDAN contact met u kan opnemen zodra de bestelling klaarstaat. EDAN verwerkt uw bestelling binnen enkele dagen.

Bent u niet in staat de bestelling op te halen in de showroom op de Crispijnstraat, dan verstuurt EDAN de bestelde sportprijzen per post ). Voor deze handeling betaalt u natuurlijk wel verzendkosten, maar dan nog zijn de trofeeën van EDAN de goedkoopste in heel Brabant!

Klaar met bestellen? Blijf nog even online en laat uw reactie achter in het gastenboek (Bizbook) of kijk op de facebookpagina van EDAN voor de nieuwste aanbiedingen, evenementen en nieuwtjes. Vind EDAN leuk en vertel wat u vindt!


Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen