Sportprijzen Waalwijk

EDAN Sportprijzen. De goedkoopste van de Langstraat!

Voor al uw sportprijzen gaat u naar EDAN Sportprijzen in Waalwijk. Unieke ontwerpen, snelle levering en scherpe prijzen!

Wanneer u de showroom van EDAN Sportprijzen binnenloopt, valt meteen het grote assortiment aan onderdelen voor allerlei prijzen op. Bekers, trofeeën, glas, standaards en beelden: het is allemaal aanwezig. Daarom vindt u bij EDAN zeker wat u zoekt!

Niet alleen sportverenigingen vinden wat ze zoeken bij EDAN in Waalwijk, ook bedrijven, carnavalsverenigingen en particulieren kunnen op de Crispijnstraat terecht. Denk eens aan een erelintje, plaquette of gedenkplaat voor een gewaardeerde werknemer, of een medaille voor uw kleinzoon of –dochter die net is afgezwommen. Bij EDAN hebt u keuze uit diverse soorten en maten.

Aarzel dus niet langer en neem contact op met EDAN.

Ed en An Boertje zijn EDAN Sportprijzen. In 1991 namen zij de zaak van Wil Kriek over, toen nog Kriek Sportprijzen genaamd. In 1997 verhuisde het bedrijf van de Langstraat naar de Crispijnstraat. Voor Ed en An hèt moment om de naam te wijzigen in EDAN Sportprijzen: een samentrekking van hun voornamen.

An Boertje ontvangt u met Brabantse gastvrijheid in de showroom en geeft advies. Ed zet de trofeeën of bekers volledig naar uw voorkeur in elkaar. Een heldere taakverdeling die leidt tot professionaliteit en kwaliteit.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
's Avonds en in het weekend: op afspraak

Bezoekadres:
Crispijnstraat 69
5144 RB Waalwijk
Contact:
Tel.:0416/ 334493
Mobiel: 06 5379 2408
Of gebruik het contactformulier op de website!


Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen